Afstuderen bij het lectoraat ZRL

Studenten zijn welkom om zich aan te melden bij het lectoraat for een afstudeerproject. Het lectoraat richt zich op studenten van de Academie voor Gezondheidszorg, Academie Social Studies Breda en de Academie Social Studies Den Bosch van de Avans Hogeschool, maar studenten van andere academies kunnen ook bij het lectoraat afstuderen. Afstuderen kan als er een opdracht beschikbaar is, als er menskracht beschikbaar is om een nieuwe opdracht te begeleiden en als de student het thema passend en/of interessant vindt.

Het lectoraat heeft richtlijnen opgesteld voor afstudeeropdrachten. In het kort komen de richtlijnen neer op het volgende:

• De afstudeerregels van de academies moeten gevolgd worden;
  • Studenten kunnen beschikbare opdrachten kiezen;
  • Studenten kunnen samen met kenniskringleden van het lectoraat een eigen idee uitwerken tot een opdracht, zodanig dat het past binnen de inhoudelijke kaders van het lectoraat;
  • Kenniskringleden van het lectoraat kunnen in overleg met de begeleidende docent van de academies begeleiding en/of inhoudelijke expertise bieden;
  • Het lectoraat streeft ernaar dat studenten die bij het lectoraat afstuderen bij elkaar in peergroups komen.

Bekijk de notitie rond het afstuderen (nog in de pilot-fase): Afstuderen bij ZRL – 18-12-2018