Suzanne van Driel

Docent Suzanne van Driel is betrokken bij het lectoraat Zorg rond het Levenseinde.

Suzanne van Driel werkt sinds augustus 2013 als docent Maatschappelijk Werk en Dienstverlening bij de Academie voor Sociale Studies in ’s-Hertogenbosch.

Opleiding

Suzanne studeerde Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool Eindhoven en Orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Aansluitend volgde zij de post-masteropleiding tot gezondheidszorgpsycholoog.

Loopbaan

Ze werkte als behandelcoördinator en orthopedagoog binnen de zorg voor verstandelijk beperkten bij Pluryn. Bij het dr. Leo Kannerhuis werkte ze als consulent binnen de zorg voor personen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en ontwikkelde en verzorgde ze in samenwerking met de RINO Groep trainingen aan professionals die werken binnen de hulpverlening aan personen met autisme.

Expertise

Suzanne heeft veel kennis van en affiniteit met ASS, geestelijke gezondheidszorg en actuele ontwikkelingen daarbinnen en verstandelijke beperkingen in combinatie met gedragsproblematiek. Zij zet dit graag in voor onderwijsontwikkeling en voor het lectoraat Zorg rond het Levenseinde.