Mayke Prinsen

Mayke Prinsen is kenniskringlid van het lectoraat Zorg rond het Levenseinde.

Sinds februari 2009 werkt Mayke Prinsen als gedragskundige en psychologisch onderzoeker bij Prisma, een stichting die zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast neemt Mayke graag deel aan in- en externe werkgroepen en projecten ter verbetering van de zorg.

Opleiding

Mayke studeerde Psychologie aan Tilburg University. In 2008 rondde zij de masteropleiding Psychologie Kind & Jeugd af.

Expertise

Mayke bezit inhoudelijke expertise op het gebied van verstandelijke beperking, psychodiagnostiek, gedragsproblemen, sensorische informatieverwerking, autisme en palliatieve zorg. Ze is geïnteresseerd in het verbeteren van de kwaliteit van zorg, door een brug te slaan tussen praktijkkennis en wetenschappelijk onderzoek. Haar streven is bij te dragen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven, ongeacht de mate van beperking of mogelijke problematiek. Ze denkt graag vanuit de mogelijkheden en behoeften van cliënten en niet vanuit hun beperkingen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.