Bernadine van de Walle – van de Geijn

Docent Bernadine van de Walle – Van de Geijn is betrokken bij het lectoraat Zorg rond het Levenseinde.

Bernadine van de Walle werkt sinds november 2009 als docent bij de opleiding HBO-Verpleegkunde van Avans Hogeschool in Breda en ’s-Hertogenbosch. Ze verzorgt, coördineert en ontwikkelt onderwijs. Het belang van en de verbinding met de praktijk is een onlosmakelijk onderdeel van de opleiding tot hbo-verpleegkundige. Bernadine heeft in juni 2017 haar master Onderwijswetenschappen afgerond.

Loopbaan

Bernadine werkte ruim 25 jaar in de oncologie/hematologie als gespecialiseerd verpleegkundige en als MANP-opgeleid verpleegkundig specialist in een academisch en 2 perifere ziekenhuizen. Daarnaast is ze een aantal jaren researchverpleegkundige geweest bij de afdeling Medische oncologie van het Radboudumc. Vanuit deze functies is ze actief geweest binnen de Beroepsvereniging V&VN, afdeling Oncologie, waaronder 4 jaar als bestuurslid met een aantal nevenfuncties in verschillende landelijke gremia.

Expertise

Door haar loopbaan als oncologieverpleegkundige en verpleegkundig specialist oncologie verkreeg ze veel kennis en een uitgebreid netwerk. Beide komen goed van pas bij haar werk als docent en haar betrokkenheid bij het lectoraat Zorg rond het Levenseinde. Samen met haar collega Anke Clarijs ontwikkelde ze bijvoorbeeld de minor Palliatieve Zorg, die sinds opleidingsjaar 2011-2012 wordt aangeboden, en is ze betrokken bij de uitvoer ervan. Voor het lectoraat is ze betrokken bij het project ‘Wederkerig Investeren’, waarin Avans samenwerkt met het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.